Selecteer een pagina

Wie Martin Duitscher

In 1999 ben ik als leerjongen begonnen bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Vervolgens heb ik me daar door de jaren opgewerkt tot leidinggevende monteur. Ik heb uitgebreide kennis op het gebied van installatietechniek, van kraan leertjes tot gehele installaties. Natuurlijk heb ik ook de nodige ervaring met duurzame technieken zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Wat mijn klanten zeggen

Martin is een vakman met een hoog kwaliteitsniveau. Hij denkt mee in oplossingen/ mogelijkheden en verricht zijn werkzaamheden netjes en met grote zorg. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen. Daarnaast is Martin prettig in de omgang en zeer betrouwbaar , afspraak is afspraak bij hem.

Dick Landkroon

Dick Landkroon Sportmassage & Sportverzorging

Martin Duitscher van Duitscher installatietechniek heeft in onze woning in Groningen een nieuwe ketel geplaatst. Hij gaf ons eerst goed advies op welke wijze de werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Na een duidelijke offerte en een billijke prijsopgave voerde hij het werk snel en kundig uit. De heer Duitscher kwam zijn afspraken goed na en meldde zich direct om een aanvangsstoring te verhelpen. Prettig om mee samen te werken.

Bert van 't Oever